Swarovski

logo-swarovski-optik

Kijk ook eens op onze website specifiek over Swarovski verrekijkers; www.swarovskiverrekijkers.com

Bekijk hier de uitgebreide geschiedenis en productieontwikkeling van Swarovski door Dr. G. van Ginkel.

Het gehele Swarovski assortiment van verrekijkers én telescopen vindt u bij House of Outdoor & Optics

HIER VINDT U ALLE PRIJZEN EN KENMERKEN VAN SWAROVSKI PRODUCTEN.

Binnenkort verwacht: de Swarovski EL Range 32
Een ongekend lichte verrekijker (nog geen 700 gram) en toch een robuuste metgezel op uitdagende jachttochten de Swarovski EL Range 32.
De Tracking Assistant helpt je om het gebied te verkleinen waar je laatste schot het doel raakte. Je kunt ervoor kiezen om deze functie te gebruiken op je smartphone of op je EL Range.

Swarovski EL Range 8×32/10×32 binnenkort bij House of Outdoor & Optics

Binnenkort verwacht Swarovski VPA2
Met deze uitbreiding kun je je smartphone eenvoudig verbinden met je Swarovski verrekijker of telescoop om foto’s en video’s vast te leggen.
Voor het bevestigen van de VPA 2 op de SWAROVSKI verrekijker of telescoop heb je een geschikte klemadapter nodig.  Je hebt de keuze uit drie verschillende afmetingen, afhankelijk van je Swarovski verrekijker of telescoop.

Swarovski ATC/STC telescoop 17-40×56

Swarovski ATC in de kleur burnt-orange voor handzaam kijkcomfort!

Compacte telescoop de Swarovski ATC/STC 17-40×56 is een ideale telescoop voor activiteiten waarbij grootte en gewicht een belangrijke rol spelen. De telescoop is makkelijk te positioneren op een oppervlak en de scherpstelring (ATC) en zoomring (STC) kunnen ongehinderd worden bediend.
Door het haarscherpe beeld en de fenomenale kleuren ervaar je cruciale details in optische perfectie.
Om bijzondere momenten vast te leggen, kun je de ATC/STC met de telefoonadapter in een handomdraai verbinden met je smartphone. De telescoop is klein en weegt minder dan een kilo waardoor hij makkelijk mee te nemen is in rugzak of handbagage.

Swarovski ATC/STC
Fotograferen door de ATC/STC

Swarovski CL Curio 7×21
De jongste telg uit de Swarovski CL familie heeft de volgende eigenschappen;
Compact, krachtig en fraai vormgegeven!

De CL Curio is klein, handzaam, inklapbaar en kan je altijd en overal gebruiken. Intuïtieve bediening en kijkcomfort komen samen, hierdoor heb je buitengewone ontspannen waarnemingen in de natuur. De unieke vormgeving is voortgekomen uit een exclusieve samenwerking met de bekroonde designer Marc Newson.

Swarovski CL Curio, klein maar fijn!

Swarovski NL PURE 8×32, 10×32, 8×42, 10×42 én 12×42
Tijdens onze previewdagen hebben wij ons al verbaasd over de nieuwe Swarovski NL Pure. Wat een geweldige verrekijker. De limit was nog niet bereikt, Swarovski heeft ons versteld doen staan!!!
De Swarovski NL Pure, één met de natuur – u ervaart een geheel nieuwe dimensie aan observeren, dankzij de perfecte combinatie van een ongeëvenaard groot gezichtsveld met vrijwel onzichtbare randen en een baanbrekend design. Je voelt je één met het landschap wat je bekijkt.


De Swarovski NL PURE in 8×42, 10×42, 12×42, 8×32 en 10×32 bij House of Outdoor & Optics


Swarovski EL Swarovision 8.5×42, 10×42, 10×50 en 12×50
Met de komst van de Swarovski EL Swarovision was letterlijk een nieuwe kijkdimensie geboren, resulterend in een verrekijker met een beeldresolutie waarvan de randscherpte de centrumscherpte nagenoeg evenaart.
Dit heeft Swarovski bereikt door middel van een nieuwe slijptechniek, waarbij de lenzen van het objectief zijn geslepen volgens vlakbeeldtechniek, en door plaatsing van een uit drie lenzen bestaand stelsel tussen het oculair en het prisma in.
Ook is het objectief van de nieuwe EL Swarovision nu voorzien van een fluoriet lens, waardoor chromatische aberraties (kleurzwemen) tot het absolute uiterste is teruggedrongen.
Het gezichtsveld van de EL Swarovision is 3% groter (nu 133m haarscherp beeld) dan van de oude EL en ook het gewicht is met 5% gereduceerd (is nu 795 gram).
Swarovski start een geheel nieuwe productielijn op met gebruikmaking van nieuw gebouwde machines en computers teneinde seriematig de ongekend hoge standaards van de nieuwe Swarovision te kunnen verwezenlijken en waarborgen.

Per 1 december 2021 wordt de EL Verrekijker geleverd in een nieuwe opbergtas en nieuwe product verpakking als gevolg van de duurzaamheidsaanpak van Swarovski Optik.


Swarovski EL Range TA (nieuw) met tracking assistant 8×42 en 10×42
De vernieuwde EL Range uitgevoerd met afstandsmeter én tracking assistant. Nauwkeurige inschatting van de situatie, precisie en perfecte randscherpte dankzij de SWAROVISION technologie. Individuele instellingen op basis van persoonlijke ballistische gegevens. Te gebruiken met voorhoofdsteun voor intensieve observaties.

Swarovski EL Range TA – House of Outdoor & OpticsSwarovski SLC 8×56, 10×56 en 15×56
De SLC serie is voorzien van een groothoek oculair, een magnesium behuizing en  een fluoridehoudend objectief.
Bewezen ergonomie, contrastrijke en kleurechte beelden. Dé schemering kijker bij uitstek.

Swarovski Habicht 8×30, 7×42 en 10×42
Een verrekijker met dierbare traditie, favoriet formaat met porroprisma.
Vergist u niet in de kwaliteit dat dit, in een klassieke jasje gestoken, optische systeem u biedt!
Voor minder dan de helft van de prijs van een EL heeft u een hogere lichttransmissie dan dat deze EL aflevert.
Geen wonder dat dit model een zeer grote schare bewonderaars heeft.

Swarovski Habicht bij House of Outdoor & Optics


Swarovski CL Companion 8×30 en 10×30
De Companion 8×30 en 10×30 in de kleuren antraciet en groen.
Het nieuwe aan deze verrekijker is het feit dat deze is uitgevoerd met een “optical box”. Dit houdt in, dat het volledige beeldveld beschikbaar blijft ongeacht de stand van de eyecup of gebruik van een bril.
Ten opzichte van zijn voorganger is dit model lichter van gewicht, heeft een breder beeldveld en een grotere ooglens. Kortom, dit model is op alle fronten ge-upgraded.
Ook nieuw is, dat Swarovski dit model nu uitvoert in drie verschillende tassen en draagriemen.
De standaard groene tas, een loden (wollen) tas en een lichtgewicht tas gemaakt van zeildoek, oftewel de Wild Nature, de Northern Lights of de Urban Jungle uitvoering.
Het montagemechanisme van de draagband op de verrekijker is uniek. U dient deze er wel bij te hebben als u een draagband aan de kijker wenst.
De Swarovski CL companion is er ook in de Nomad uitvoering. Deze editie heeft een verfijnde leren ommanteling, handgemaakt in Oostenrijk en prachtige leren toebehoren.

Swarovski CL Pocket 8×25 en 10×25
De vernieuwde Swarovski CL Pocket is groot in kwaliteit en klein in formaat. Indrukwekkende optische prestaties, eenvoudig te bedienen en zeer robuust. Inclusief handzame fieldbag, draagriem en oculairbeschermkap.
De natuur in je zak.

Swarovski CL Pocket, fantastische verrekijker om altijd bij de hand te hebben – House of Outdoor & Optics


De Swarovski dG 8×25! Het eerste optische precisie-instrument waarmee je je observaties kunt identificeren en vastleggen én met andere mensen kunt delen.
Met de digitale Guide leer je meer over de dieren die je spot. De vastgelegde observaties op je smartphone kan je automatisch identificeren met de Merlin Bird ID app of de dG Mammals app.

De 8x vergroting brengt je dichter bij de actie. Leg je belevenissen vast als foto’s of als video’s met de SWAROVSKI OPTIK dG app. Met de geïntegreerde wifi-hotspot kunnen diverse andere jouw observaties volgen via een livestream. Ook kan je belevenissen delen met vrienden op sociale netwerken.

De Swarovski dG 8×25
Swarovski dG observeren, documenteren, identificeren en delen


Swarovski TELESCOPEN ATS en STS serie
Iedereen die vanaf het begin op zoek is naar apparatuur van bewezen kwaliteit zal blij zijn met de spotting scopes in het ATS / STS-assortiment. Ze bieden alle functies die u zou verwachten in een spotting scope, inclusief een beproefd, lichtgewicht ontwerp en perfecte optiek.

Swarovski Uitschuifbare Telescopen
Uitschuifbare telescopen van SWAROVSKI OPTIK presteren al tientallen jaren onder zware omstandigheden. Ze zijn eenvoudig in gebruik, lichtgewicht en kunnen gemakkelijk worden ingepakt vanwege hun beheersbare afmetingen.

Nieuw Swarovski ATX/STX/BTX objectiefmodule 115mm.
Nieuw in deze serie is de 115 mm. obectiefmodule! Nog meer minuscule details, meer zien, vogels nog makkelijker herkennen. Fantastische resultaten overdag maar ook bij dageraad en in de schemering.

De Swarovski objectiefmodule 115mm. bij House of Outdoor & Optics

Swarovski TELESCOPEN  ATX en STX serie
Het nieuwe modulaire ontwerp biedt meer dan voorheen ongekende flexibiliteit en u bent vrij om de perfecte oplossing te kiezen, afhankelijk van de situatie. Perfect ontworpen tot in het kleinste detail, u bent uitgerust voor elke situatie.

Swarovski dubbeltelescoop, de SWAROVSKI BTX
SWAROVSKI OPTIK presenteert het allernieuwste op gebied van telescopen met een hoog kijkgenot.
Op basis van het ATX concept (één oculair passend op drie objectief modules) is er nu de BTX.
De eerste moderne dubbeltelescoop. De BTX-telescopen hebben een modulair, ergonomisch design waarmee je de wereld heel anders ziet. Door met twee ogen te kijken heb je een heel compleet beeld. Je hoeft nooit meer één oog dicht te knijpen of iets te missen. Dit comfortabele design is dé ideale telescoop om vogels te observeren of om geconcentreerd vogeltellingen uit te voeren. De BTX-oculairmodule is compatibel met alle objectieflenzen in het SWAROVSKI OPTIK ATX / STX-assortiment. In combinatie met de 95mm. en 115mm. objectieflens geeft deze BTX een vergroting van maar liefst 35x. In combinatie met de 65mm. of 85mm. objectieflens geeft deze BTX telescoop combinatie een vergroting van 30x. Perfect om alles vlijmscherp te kunnen observeren.
Daarnaast is er een observer en teleconverter van 1.7x. Deze lens zet u tussen de oculairmodule en de objectiefmodule en de vergroting wordt dan 60x bij de 95mm. en 115mm. lens en 50x vergroting bij de 65mm. en 85mm. lens. Deze converter kunt u natuurlijk ook gebruiken op de ATX combinaties.

Swarovski ATX/STX/BTX telescopen, de kleinste detailswaarnemen met SWAROVISION-technologie bij House of Outdoor & Optics

Een pareltje onder de Swarovski telescopen is de ATX Interior
Dompel jezelf onder in het moment en geniet van adembenemende vergezichten vanuit je kamer. De uitstekende optiek van het ATX-interieur geeft u een uniek beeld van de buitenwereld. Ontdek nieuwe perspectieven. Het ATX-interieur vormt een perfecte aanvulling op elk stijlvol interieur. De elegante terra-afwerking en het sierlijk vervaardigde houten statief zijn een lust voor het oog.

Swarovski ATX Interior bij House of Outdoor & Optics

Een juweeltje, de Swarovski ST Vista 30×95.
De ST Vista maakt indruk met uitstekende optische kwaliteit op basis van het gevestigde STX-spotting scope-bereik.

Voor prachtige vergezichten en permanente installatie in de buitenlucht, de Swarovski ST Vista bij House of Outdoor & Optics

Het is ook extreem eenvoudig en intuïtief in gebruik, zeer robuust, volledig weerbestendig en heeft een aantal innovatieve ontwerpkenmerken.
Op technisch vlak valt de ST Vista op dankzij zijn 30x vaste vergroting, 95 mm objectief opening en focusbereik van 30 meter tot oneindig.
De bediening is zeer flexibel omdat de ST Vista 360 ° horizontaal kan worden gedraaid en ± 45 ° verticaal kan worden gekanteld.

Swarovski Vista telescoop bij House of Outdoor & OpticsBij House of Outdoor & Optics heeft u een ruime keuze aan Swarovski modellen en accessoires, wij hebben het allemaal in ons assortiment. Met onze kennis, deskundig advies en service maken wij het onderscheidt.

HIER VINDT U ALLE PRIJZEN EN KENMERKEN VAN SWAROVSKI PRODUCTEN.

NIEUW Swarovski kleding bij House of Outdoor & OpticsHeeft u een wat oudere Swarovski verrekijker of telescoop en wilt u graag één van de nieuwe generatie…..dan is onze ‘Swarovski omruilservice’ wellicht een uitstekende keuze voor u.