Warmtebeeldkijkers

House of Outdoor & Optics in Maarssen biedt het volledige optische programma van Swarovski, Zeiss, Leica, Kahles, Meopta, GPO, Kowa, Bushnell en Bynolyt, uitgezonderd de richtkijkers.

Nieuw in warmtebeeldkijkers wereld is van Pulsar.
Wij hebben enkele type Pulsar warmtebeeldkijkers in onze collectie:
– Merger LRF XP50 € 4.650,00
– Axion 2 XQ35 € 1.690,00
– Axion 2 XG35 € 2.490,00
– Action XG35 LRF € 2.790,00
Voor informatie klik op Pulsar warmtebeeldkijkers

Naast de thermische kijkers van Lahoux, Kahles en Seek bieden wij nu ook de Zeiss DTI/3 25 en 35 en DTI 6/20 en 40 aan.

Deze heeft een HD-LCOS display met de hoogste resolutie van 1280×960 pixels met een Contrast Boost functie die een contrastverhoging realiseert onder mistige omstandigheden. Alle beelden kunnen met WiFi live worden gestreamd.

De modus “Hot Tracking” is ideaal voor het lokaliseren van reekalveren en broedsels in het maaiveld, terwijl de modus “Rainbow” de kleinste temperatuurverschillen weergeeft wat een absolute meerwaarde biedt bij het nazoeken op zweet.

Naast vele inruilkijkers (zie onze site) biedt House of Outdoor&Optics ook de leenkijker service voor de reparatietijd van uw defecte optiek.


Lahoux warmtebeeld kijkers;
Wij hebben enkele type Lahoux warmtebeeldkijkers in onze collectie:
– Lahoux Spotter 35 € 2161,00
– Lahoux Spotter Elite 35V € 2.778,00
– Lahoux Spotter Elite 50V € 3.189,00
Voor informatie klik op Lahoux Spotter warmtebeeldkijkers

De Lahoux warmtebeeldkijker is een handzame handheld die gemakkelijk in een jaszak meegenomen kan worden. En de lichte warmtebeeldkijkers zijn niet alleen ideaal onder schemerige of donkere omstandigheden, ook in hoog gras, dicht gebladerte of mistige omstandigheden bewijst dit hoogwaardige apparaat absoluut zijn waarde.

De bediening is eenvoudig en men kan een keuze maken in 5 verschillende beeldweergaven, White hot, Black hot, Red hot, Pseudo kleuren en Target Highlight.

Er is zelfs een mogelijkheid om foto en/of video opnamen te maken, hiervoor is een gratis app. beschikbaar van ‘Lahoux Spotter’.
Te gebruiken voor Android en Iphone.

De kijker wordt gevoed door een lithium ion batterij welke kan worden opgeladen door usb aansluiting.

Ook heeft de warmtebeeldkijker een Hot Spot Tracking en afstandmeter tot de mogelijkheden.

Het onderlinge verschil in boven vermelde modellen is de diameter van de frontlens en de hoeveel pixels, immers de kijker zet temperatuurverschillen om in beeldpixels. Hoe meer pixels hoe groter de afstand waarop kan worden waargenomen en hoe scherper het beeld.
Zie onderstaande info.