Inloopspreekuur Podoloog & Pedicure

 

inloopspreekuur_podoloogpedicure

Inloopspreekuur Podoloog & Pedicure

Naar aanleiding van het succes van de medewerking van register podoloog en medisch pedicure op de Prettig Lopen Dagen is het ‘Inloopspreekuur Podoloog & Pedicure’ ontstaan in onze Prettig Lopen Winkel.

 

De beste kennis voor voetproblemen gecombineerd met een brede collectie comfortabele schoenen onder één dak. De Prettig Lopen Winkel en de specialisten kunnen een op elkaar afgestemd advies geven daar waar nodig is.

 

U kunt iedere eerste woensdagmiddag van de maand van 14.00 – 16.00 uur terecht voor kort en vrijblijvend advies van register podoloog Bastiaan Plomp van Podocentrum Maarssen. Wij maken voor deze middag géén afspraken, u kunt gewoon onze winkel binnen lopen.

 

Daarnaast is er een medisch pedicure aanwezig voor advies m.b.t. pijnklachten door o.a. likdoorns, eelt, kloven, drukplekken, ingegroeide nagels, schimmelnagels etc. Wij werken met vaste deskundige (medisch) pedicures samen, er kan een wisselende bezetting zijn.
Onze vaste medisch pedicure Ina Boeve van Pedicure Piedo en pedicure in opleiding Annemieke Spek, zij zal regelmatig aanwezig zijn om ervaring op te doen.

 

Inloopspreekuur Podoloog & Pedicure van 14.00 – 16.00 uur;

  • Woensdagmiddag 5 september 2018 (Pedicure verhinderd wegens omstandigheden)
  • Woensdagmiddag 3 oktober 2018
  • Woensdagmiddag 7 november 2018
  • Woensdagmiddag 5 december 2018

 

Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

inloopspreekuur_podoloog

Inloopspreekuur register podoloog