Over ons


‘Outdoorwinkel’ is veranderd in ‘verrekijker- reis en wandelwinkel’

House of Outdoor & Optics is …..twee verdiepingen verrekijker, reis,- en wandelplezier!!

Dé Verrekijkerspecialist en de Prettig Lopen Winkel onder één dak!


House of Outdoor & Optics, verrekijkerspecialist, wandelspecialist en Prettig Lopen Winkel

Wij zijn een winkel met een klein deskundig team.

Iedereen heeft de kennis om alle producten in onze speciaalzaak te verkopen, maar ieder heeft ook zijn eigen specialismen.

Op verrekijker-gebied hebben wij een ongekende keuze! Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat we zonder twijfel de breedste collectie verrekijkers en telescopen hebben van Nederland. Maar liefst ruim 500 verschillende modellen van bouwjaar 1850 tot heden op voorraad van de merken Swarovski, Leica, Zeiss, Kahles, Steiner, Bushnell, Bynolyt, Meopta, GPO, Fuijnon, Optolyth en Kowa.
Graag geven wij u alle informatie over de verrekijker of telescoop waar u naar op zoek bent! Bij ons “de verrekijkerspecialist” bent u aan het juiste adres.
Een paar keer per jaar organiseren wij een workshop digiscoping, fotograferen met uw smartphone of fototoestel door een telescoop.

Onze andere specialisatie is de ‘Prettig Lopen Winkel’ hier hebben wij een uitgebreide collectie wandelschoenen, outdoor sandalen, waterdichte laarzen (leder en rubber), comfort schoenen, comfort sandalen, winterboots en pantoffels.

Wij verkopen smalle, brede en normale leesten. Indien gewenst maken wij een (warmte) afdruk van uw voeten om eventuele klachten te verklaren en/of op te lossen. Naast onze jarenlange ervaring hebben wij de erkende opleiding “Deskundig Voetadvies” gevolgd aan de Academie voor Podologie. Daarnaast werken wij nauw samen met andere disciplines zoals register-podoloog, podotherapeuten, medisch pedicure en orthopedisch schoenmaker.

Wandelschoenen en bergschoenen (Categorie A t/m C) hebben wij van de volgende merken Hanwag, Lowa, Meindl, Stadler, AKU en Xsensible. Wij hebben een brede collectie wandelschoenen met vele verschillende leesten. Van smal tot breed van klein tot groot! Daarnaast hebben wij ook luchtige schoenen van Aigle, canvas schoenen ideaal voor in de tropen.

Wandelsandalen van Teva , Keen en Source (van dit laatste merk nog enkele) .

Rubberen en lederen laarzen hebben wij voor vele doeleinden en een breed temperatuur bereik. Wij hebben deze outdoor laarzen van de merken Dubarry, Le Chameau, Aigle, Muckboot, Gateway en Nokian. Winterboots van Keen, Olang, Muckboot en Sorel

Comfort is niet langer ‘oubollig’ want iedereen wil lekker lopen! Beter Lopen begint bij de Prettig Lopen Winkel!
Wij hebben een prachtige wisselende collectie comfortabele comfort schoenen en comfort sandalen van de gerenommeerde merken; Durea, FinnComfort, Wolky, Solidus, Xsensible, Ganter, Hartjes, Nimco, Waldlaufer en Mephisto.
Ook verbandschoenen en semi-orthopedische schoenen.

Alle comfortschoenen hebben hun specifieke eigenschappen, verschillende leestmaten en uitneembaar voetbed. Beter lopen begint in de Prettig Lopen Winkel van House of Outdoor & Optics!

Op onze website van de Prettig Lopen Winkel leest u alles over comfortabel lopen, comfortschoenen, comfortsandalen, pantoffels, podoloog en pedicure etc.

Kijk op www.prettiglopenwinkel.nl

En om het de voeten helemaal naar ’t zin te maken hebben wij een mooie collectie pantoffels! Van de Falke Cosy Shoes en Catspads (de sokken met noppen), de warme Hüttensloffen van Giesswein, pantoffels van Giesswein, Rohde, Warmbat, Hot Potatoes tot de pantoffels met klittenband van Berkemann en Solidus.

Naast alle verrekijkers, schoenen, laarzen en pantoffels hebben wij nog reisartikelen zoals rugzakken (Daypacks), heuptassen, Leki wandelstokken, Leki Nordic walkingstokken, cameratassen, etc.

Wij zijn ervan overtuigt dat u op het gebied van verrekijkers, telescopen, reizen, wandelen en ‘Prettig Lopen’ bij ons zal slagen!

Deskundig advies garandeert u de juiste keuze!

Graag nodigen wij u uit in onze gezellige winkel in Maarssen, waar altijd tijd is voor een kop koffie of thee.

Alvast binnen kijken om een indruk van onze winkel te krijgen?
Kijk op de prachtige Google Business View