Waterdichte laarzen

Rubberen en lederen waterdichte laarzen bij House of Outdoor & Optics in Maarssen

Wij hebben een laarzenhoek met een uitgebreide collectie waterdichte outdoor laarzen van Le Chameau, Muckboot, Aigle, Nokian, Gateway, Xsensible en Dubarry. Deze functionele laarzen kenmerken zich door comfort en kwaliteit. U vindt bij ons laarzen van natuurrubber, evt. gecombineerd met neopreen en lederen laarzen.

Laarzen voor in de tuin, rondje park maar ook om de kou te trotseren in bijvoorbeeld Spitzbergen.
Daarnaast volop keuze in winterboots, voor warme en droge voeten.

De laarzen van Dubarry zijn zowel trendy als functioneel. Alle modellen zijn gore-tex gevoerd en hebben een prima pasvorm. Het loop comfort is werkelijk geweldig! De laarzen zijn volledig waterdicht en hebben een goed uitwasemend vermogen.

De rubber laarzen van Le Chameau zijn er in diverse uitvoeringen. Deze laarzen zijn gemaakt van natuur rubber en dat heeft als voordeel dat het bij koude omstandigheden niet hard wordt. De laars blijft dus prettig zitten en zal ook niet “knappen” zoals dat bij de meeste goedkope kunststof laarzen wel gebeurt als het koud is.

De mooie waterdichte rubberlaarzen van Aigle, hebben het motto ‘Terug naar de natuur’. De laarzen zijn gemaakt van natuurrubber en in verschillende modellen. Van een mooie ranke dames laars tot de warme neopreen gevoerde laars (unisex). Laarzen die staan voor comfortabel, sterk en flexibel!

Muckboot laarzen zijn gemaakt van 100% waterdicht neopreen met natuurrubber. De laarzen kenmerken zich door een hoog loopcomfort, bovendien zijn deze laarzen zeer geschikt voor mensen met brede kuiten doordat het materiaal van de schacht mee rekt met de kuit en dus prettig blijft aanvoelen! De laarzen hebben een anatomisch voorgevormd voetbed met uitneembare zool.

De laarzen van het Finse merk Nokian zijn gemaakt van hoogwaardig natuurrubber, comfortabele leest en waar nodig extra versteviging. Vakmanschap en Fins topdesign!

Waterdichte laarzen met rits van Gateway voor dames en heren zijn een mooie aanvulling in onze uitgebreide collectie. Dit mooie Deense merk staat voor ultieme pasvorm, functionaliteit en comfort.

De mooie dameslaars van Xsensible is een laars met een knipoog naar de Dubarry style. Echter met het andere oog wordt geknipoogd naar de Stretchwalker van Xsensible zelf. Een laars met een ‘blokje’, het balanssysteem van de Stretchwalker.

Sorel, Bergstein, Olang en Keen: Van deze merken voeren wij de winterboots! Trendy en functioneel. Sommige modellen gaan zelfs tot -30! Een “bijna” garantie voor warme en droge voeten dus!
Kijk voor meer informatie op onze pagina WINTERBOOTS.

Halfhoge modellen van Le Chameau, Muckboot en Nokian voor dames en heren


Wij helpen u graag met deskundig laarzenadvies!
Lees ook ons advies over laarzen onderhoud.

Merken waterdichte laarzen;
Dubarry laarzen
Le Chameau rubber laarzen
Muckboot laarzen
Aigle laarzen
Nokian laarzen
Gateway laarzen
Xsensible laarzen