Waterdichte laarzen

De functionele collectie outdoor laarzen van Le Chameau, Muckboot, Aigle, Meindl en Dubarry kunt u uiteraard bekijken en komen passen  in onze winkel. De laarzen kenmerken zich door comfort en kwaliteit. Daarnaast volop keuze in winterboots, voor warme en droge voeten.

 

House of Outdoor Maarssen

 

 

De laarzen van Dubarry zijn zowel trendy als functioneel. Alle modellen zijn gore-tex gevoerd en hebben een prima pasvorm. Het loop comfort is werkelijk geweldig! De laarzen zijn volledig waterdicht en hebben een goed uitwasemend vermogen.

 

De rubber laarzen van Le Chameau zijn er in diverse uitvoeringen. Van het basis model tot de kalfsleer gevoerde versie…keuze genoeg. Deze laarzen zijn gemaakt van natuur rubber en dat heeft als voordeel dat het bij koude niet hard wordt. De laars blijft dus prettig zitten en zal ook niet “knappen” zoals dat bij de meeste goedkopen kunststof laarzen wel gebeurt als het koud is.

 

De mooie waterdichte rubberlaarzen van Aigle, hebben het motto ‘Terug naar de natuur’. De laarzen zijn gemaakt van natuurrubber en in verschillende modellen. Van een mooie ranke dames laars tot de warme neopreen gevoerde laars (unisex). Laarzen die staan voor comfortabel, sterk en flexibel!

 

Muckboot laarzen zijn gemaakt van 100% waterdicht neopreen met natuurrubber. De laarzen kenmerken zich door een hoog loopcomfort, bovendien zijn deze laarzen zeer geschikt voor mensen met brede kuiten doordat het materiaal van de schacht mee rekt met de kuit en dus prettig blijft aanvoelen! De laarzen hebben een anatomisch voorgevormd voetbed met uitneembare zool.

 

Sorel, Seeland, Olang en Keen: Van deze merken voeren wij de snowboots! Trendy en functioneel. Sommige modellen gaan zelfs tot -30! Een “bijna” garantie voor warme en droge voeten dus! Kijk voor meer informatie op onze pagina WINTERBOOTS.

 

Dubarry laarzen

Le Chameau rubber laarzen

Muckboot laarzen

Aigle laarzen