Mini workshop Swarovski AX Visio

Stukje praktijk ondersteuning gratis na aanschaf van uw nieuwe Swarovski AX Visio?

Dat kan bij ons!

Daar waar de één heel snel alle nieuwe technologie tot zich neemt heeft de ander net wat meer behoefte aan uitleg. Dit is zeker van toepassing bij het gebruik van de nieuwe slimme verrekijker van Swarovski de AX Visio.
De verrekijker is een combinatie van de traditionele verrekijker (Swarovski EL 10×32) en de modernste technologie t.w. een digitale foto- en filmcamera en wifi. De vastgelegde beelden kunnen via apps op je smartphone eenvoudig vogels, insecten en dieren herkennen.
In de verrekijker is een markeerfunctie ingebouwd. Je markeert de plek van een vogel en degene waarmee je op stap bent kan dan door de verrekijker kijken en volgt de aanwijzingen van de verrekijker om de gemarkeerde plek en de vogel terug te vinden.
Dat bedoelen wij dus, technologie voor verschillende functies en hoe deze toe te passen…..

Wij bieden naast deskundig advies bij de aanschaf van deze verrekijker ook een stukje nazorg in de zin van een stukje praktijk ondersteuning over de werking van de Swarovski AX Visio in het mooie park Doornburgh bij ons om de hoek als daar behoefte aan is.
Met andere woorden;
een gratis mini-workshop door één van onze optiekspecialisten na aanschaf van een Swarovski AX Visio
.


Romee of Rob geven u graag een miniworkshop in Doornburgh over het gebruik van de Swarovski AX Visio – gratis na aanschaf van deze ‘slimme’ verrekijker