Wandelwol

Topic House of Outdoor & Optics

WandelWol wordt gemaakt van 100% schapenwol; zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het is zacht materiaal, rijk aan lanoline (wolvet) en geeft u het gevoel te lopen op wolken. WandelWol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar. WandelWol absorbeert transpiratievocht en ventileert. De WandelWol zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. De wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaar-vorming. Werkt druk-ontlastend en huid-herstellend.
 
WandelWol is uitermate geschikt voor wandelaars, sporters, bij weinig vetpolster onder de voet, shoppers koude voeten, pijnlijke likdoorns tussen of rondom de tenen en bij branderig gevoel onder de bal van de voet. Ter voorkoming van traumanagels bij het sporten of bij lange afstandswandelingen.
 
Wij vertellen u graag hoe u WandelWol het beste voor u kunt gebruiken. Uiteraard zit er ook een gebruiksaanwijzing in de verpakking.
 
Voor alle duidelijkheid WandelWol is geen geneesmiddel en mag niet gebruikt worden op beschadigde huid of open wonden! Al naar gelang de klachten heeft het product een tijdelijke functie, bezoek regelmatig uw pedicure.

Ook hebben wij WandelHout! De ideale oplossing voor dikke vingers tijdens het wandelen.

Wandelhout in de wandelspeciaalzaak House of Outdoor & Optics in Maarssen