Verrekijkers

Als u een goede verrekijker wilt kopen bent u bij House of Outdoor & Optics…de “Verrekijker Specialist” van Nederland aan het juiste adres! Wij hebben de kennis in huis om u goed te informeren zodat u een juiste keuze kunt maken en de verrekijker vindt welke voor u het meest zal voldoen.

OP = OP! Wegens verschil van inzicht over de distributie beeïndigt House of Outdoor & Optics de samenwerking met Leica… Nu alle Leica producten met 30% korting!


In deze tijd dat winkels geopend zijn maar het advies is om zo veel mogelijk binnen te blijven staan wij u voor advies over verrekijkers graag telefonisch te woord. U kunt gebruik maken van de mogelijkheid, dat wij per post een verrekijker naar u opsturen zodat u kunt genieten van de vogels in uw tuin of omgeving.
Interesse?
Wij verzoeken u om telefonisch contact met ons op te nemen voor advies en het uitwisselen van de voorwaarden etc.

M.b.t. de prijzen van verrekijkers en telescopen kunt u kiezen uit 10% korting op de verkoopprijs of een tegoedbon van 25% van de verkoopprijs te besteden in de winkel. Lees hier de voorwaarden van deze tegoedbonregeling.

Wilt u wel langskomen? Dan bent u tijdens onze openingstijden van harte welkom. In onze winkel hanteren wij maatregelen i.v.m. het Corona-beleid

Swarovski verrekijkers bij House of Outdoor & Optics
Zeiss verrekijkers bij de verrekijkerspecialist House of Outdoor & Optics
Vele verrekijkers bij House of Outdoor & Optics, de verrekijkerspecialist in Maarssen

Bij ons, dé verrekijker specialist in Maarssen,  vindt u verrekijkers van de volgende merken:
Swarovski, Leica, ZeissSteiner, Bushnell, Fujinon, Kowa, Kahles, Meopta, GPO, Bynolyt en Optolyth

Van alle hierboven genoemde merken zijn alle modellen verrekijkers op voorraad in onze verrekijkerwinkel.

Bij aanschaf van een nieuwe verrekijker ontvangt u een tegoedbon van 25% over uw aanschaf bedrag.

U kunt bij ons ook uw “oude” verrekijker inruilen of doneren aan het succesvolle project Second Life Optics

inruilen

Met een assortiment van altijd minimaal 500 verschillende modellen verrekijkers mogen wij gerust zeggen dat wij de meest uitgebreide collectie verrekijkers van Nederland hebben. Wij hebben ruime kennis over verrekijkers in huis om u gedegen voor te lichten waardoor wij een echte verrekijker specialist zijn!

Tevens zijn wij één van de dertig top dealers in de Benelux van het merk Swarovski en een Zeiss dealer. Of u nu bij ons binnen komt voor het:

  • Maritieme segment (7 x 50 al dan niet met ingebouwd kompas)
  • De jacht (8×56, 9×63, 15×56, Swarovski EL Range met ingebouwde afstandsmeter en de Zeiss RF)
  • Vogels spotten (8×42, 10×42 en 10×50) zeevogeltrektelling (12×50)
  • Lange afstand observatie (20×60, 70 en100)
  • Backpacking (8 x21, 10×30) etc,U kunt het allemaal bij ons vinden! Een goede verrekijker is een aanschaf voor het leven en het juiste advies en informatie over de kijker i.v.m. een juiste keuze is daarom belangrijk.

Maar men moet deze keuze voor een verrekijker dan wel ergens op kunnen baseren.

In de hoofdstukken “basis onderwijs”, “voortgezet onderwijs” en “Universiteit”  kunt u zich verdiepen in de verrekijker materie uitgelegd, op begrijpbare wijze,  door de verrekijkerspecialist.