Wandelsandalen

Dames wandelsandalen van Teva en Keen

De outdoor wandelsandaal zien we tegenwoordig steeds vaker in het straatbeeld. Bij ons een ruime keuze aan functionele, comfortabele kwaliteitssandalen voor dames, heren en kinderen. Wij hebben een prachtige collectie outdoor wandelsandalen van de gerenommeerde merken Teva en Keen.

Teva sandalen zijn de bekendste wandelsandalen en deze merknaam is dan ook eigenlijk soortnaam geworden!
Als u goede outdoor sandalen wilt kopen heeft u bij ons volop keuze voor dames en heren.

Er zijn natuurlijk meerdere goede merken sandalen verkrijgbaar. Wij verkopen deze van TevaKeen, Xsensible en Source .

Het merk Keen kenmerkt zich door de (over het algemeen) gesloten neus, waardoor het stoten van de tenen uitgesloten is. Ook heeft Keen een type sandaal waar de binnenzool uit kan zodat u uw steunzool kunt gebruiken! Zowel een open neus als een dichte neus.

Wandelsandalen bestaan in watervaste uitvoeringen maar ook zijn ze er met een leren binnen voering. Niet dat de sandalen met leren binnen voering niet watervast zijn (ze kunnen echt wel tegen water hoor!) het nadeel is alleen als u een doorwading zou doen dan glibbert u er een beetje uit. Bovendien drogen ze minder snel dan een watervast type.

Wij zijn ons steeds verder specialiseren op het gebied van wandelschoenen en sandalen. Hierbij ontkom je niet aan de doelgroep voor de comfort schoenen en dus ook de comfort sandalen en instappers. Deze hebben wij van de merken Durea, FinnComfort, Wolky, Xsensible, Mephisto, en Solidus. Een heerlijke, comfortabele kwaliteitssandaal, met eventuele uitneembare binnen zolen zodat een op maat gemaakte zool hierin geplaatst kan worden indien noodzakelijk. Een goede aanvulling waardoor wij een nog breder publiek kunnen helpen aan geweldig loopcomfort! Kijk voor meer informatie over comfortsandalen en instappers voor dames en heren op www.prettiglopenwinkel.nl


Teva en Keen wandelsandalen voor heren