Teva wandelsandalen

Teva is het bekendste merk wandelsandalen. De merknaam is hier een soortnaam geworden. Veel mensen komen binnen voor een Teva sandaal en bedoelen dan een wandelsandaal in het algemeen.

Over Teva…

Teva’s avontuur begon bijna 30 jaar geleden aan de Colorado Rivier. Een jonge riviergids ontwikkelde uit pure noodzaak de eerste sportsandaal die decennia later nog steeds over de gehele aardbol wordt gedragen door buitensporters, reizigers en vakantiegangers. Teva zette hiermee hun stempel in de footwear industrie en sinds die tijd zijn ze nog steeds in beweging om nieuwe, revolutionaire producten te ontwikkelen. Met de gedachte om je te beschermen tegen de elementen der natuur en je te helpen om zonder zorgen actief bezig te zijn. Elke dag weer. Of het nu tijdens je vakantie is, een wandeling in het park, een rit op je mountainbike, kajakken op de Colorado River, tijdens een beklimming van de Kilimanjaro of gewoon een dagje naar het strand. De sandalen en slippers van Teva zijn van de hoogste kwaliteit en zien er ook nog eens erg goed uit.

Teva is een bijzonder uitgebreid merk en heeft voor ieder wat wils. Van het modieuze slippertje tot een echte stoere outdoor sandaal….het is er allemaal. Lederen en watervaste sandalen voor dames en heren.


Teva dames sandalen bij House of Outdoor & Optics
Teva heren sandalen bij House of Outdoor & Optics