Meindl wandelschoenen

Een ruime keuze Meindl wandel- en bergschoenen kunt u vinden in onze winkel. Van smal tot héél breed!

Meindl kenmerkt zich door de brede leest van de schoenen. Wanneer schoenen te smal zijn dan geeft dit géén comfort. Mensen met brede voeten moeten dit niet gaan compenseren door een grotere maat te gaan kopen (soms wel drie maten groter om de juiste breedte te krijgen! FOUT dus).

Meindl heeft de Comfort Fit schoenen lijn ontwikkeld, voor de bredere voet.
De leest van Comfort Fit lijn heeft als uitgangspunt, voldoende ruimte en volume (1) bij de tenen, meer ruimte bij de bal van de voet (2), een bredere stand door de bredere zolen basis (3) en een perfect sluitende hiel (4). In de schoen zit een anatomisch gevormd voetbed (uitneembaar). Dit voetbed heeft een bijna lijmvrije verbinding, hierdoor blijft de kurk poreus en kan prima ademen. Gecombineerd met de eigenschap van de Cambrelle-voering en een vlieslaagje zorgt het Comfort-Fit voetbed voor een droge voetzool. Dit is belangrijk voor langdurig draagcomfort. 

Wij hebben de breedst verkrijgbare modellen van dit merk. Ook in het A/B segment hebben wij de breedste schoenen op voorraad. Voorzien van Gore-Tex dus waterdichtheid.

Er zijn modellen met een Gore-Tex binnenvoering en modellen met een leren binnen voering. Sommige modellen zijn voorzien van het MFS systeem. Memory foam system.

Het Gore-tex zorgt voor droge voeten. Bij het MFS systeem is de schacht van de schoen voorzien van een foam dat zich door de warmte aanpast aan de voet en zo voor een perfecte pasvorm zorgt.

Ook waterdichte kinderschoenen van Meindl kunt u bij ons vinden.

U vindt een uitgebreide collectie Meindl dames en heren wandelschoenen en bergwandelschoenen bij ons.
Wij helpen u graag met deskundig advies aan een paar fantastische Meindl schoenen.

Van lichtgewicht sportieve Meindl wandelschoenen tot Meindl trekking bergwandelschoenen. grote collectie van Meindl voor smalle tot hele brede voeten bij de wandelspecialist House of Outdoor & Optics in Maarssen


Andere merken: