Swarovski CL


Swarovski CL Companion 8×30 en 10×30
De Companion 8×30 en 10×30 in de kleuren antraciet en groen.
Het nieuwe aan deze verrekijker is het feit dat deze is uitgevoerd met een “optical box”. Dit houdt in, dat het volledige beeldveld beschikbaar blijft ongeacht de stand van de eyecup of gebruik van een bril.
Ten opzichte van zijn voorganger is dit model lichter van gewicht, heeft een breder beeldveld en een grotere ooglens. Kortom, dit model is op alle fronten ge-upgraded.
Ook nieuw is, dat Swarovski dit model nu uitvoert in drie verschillende tassen en draagriemen.
De standaard groene tas, een loden (wollen) tas en een lichtgewicht tas gemaakt van zeildoek, oftewel de Wild Nature, de Northern Lights of de Urban Jungle uitvoering.
Het montagemechanisme van de draagband op de verrekijker is uniek. U dient deze er wel bij te hebben als u een draagband aan de kijker wenst.
De Swarovski CL companion is er ook in de Nomad uitvoering. Deze editie heeft een verfijnde leren ommanteling, handgemaakt in Oostenrijk en prachtige leren toebehoren.Swarovski CL Pocket 8×25 en 10×25
De vernieuwde Swarovski CL Pocket is groot in kwaliteit en klein in formaat. Indrukwekkende optische prestaties, eenvoudig te bedienen en zeer robuust. Inclusief handzame fieldbag, draagriem en oculairbeschermkap.
De natuur in je zak.

Swarovski CL Pocket, fantastische verrekijker om altijd bij de hand te hebben – House of Outdoor & Optics

Swarovski CL Curio 7×21
De jongste telg uit de Swarovski CL familie heeft de volgende eigenschappen;
Compact, krachtig en fraai vormgegeven!De CL Curio is klein, handzaam, inklapbaar en kan je altijd en overal gebruiken. Intuïtieve bediening en kijkcomfort komen samen, hierdoor heb je buitengewone ontspannen waarnemingen in de natuur. De unieke vormgeving is voortgekomen uit een exclusieve samenwerking met de bekroonde designer Marc Newson.

Kijk hier voor de prijs en de technische gegevens van de Swarovski CL Companion, de Swarovski CL Pocket, de Swarovski CL Curio