Hanwag wandelschoenen

logohanwag

Hans Wagner richtte ruim 99 jaar geleden zijn schoenfabriek in het Zuid-Duitse Vierkirchen op. Sinds 1921 produceert Hanwag wandelschoenen, trekkingschoenen en bergschoenen van de hoogste kwaliteit.
De kernwaarden zijn hier ambachtelijke perfectie en continue innovatief werken. Hanwag hecht heel veel waarde aan een goede pasvorm, verwerking van uitstekende materialen en duurzaamheid.

Hanwag maakt door zijn unieke fabricage, waarbij de schacht van de schoenen eerst over de zolen geslagen wordt en waarna het geheel op de onderwerken wordt bevestigd,  kwalitatief hoogwaardige schoenen.

Wij hebben een prachtige collectie Hanwag wandelschoenen en bergwandelschoenen voor dames en heren.
Schoenen gevoerd met chroomvrij leer of met het waterdichte gore-tex membraam met een uitneembaar voetbed.
Schoenen voor smalle voeten, brede voeten of voor voeten met een Hallux Valgus (scheefstand van de grote teen waardoor een knobbel ‘bunion’ ontstaat)

Van Hanwag ook een warme winterschoen, waterdicht en glasvezel techniek in de Vibramzool, dit is een mooie aanvulling op de wandelafdeling.

Wij kennen de eigenschappen van onze modellen en helpen u graag met deskundig advies aan de juiste Hanwag schoen die bij u past.

Prachtige collectie Hanwag wandelschoenen en bergwandelschoenen. Hanwag schoenen voor dames en heren bij de wandelspecialist House of Outdoor & Optics in Maarssen.

Andere merken: