Second Life Shoes

Interview met Daan Pastoor over de actie

8 februari ’23 de eerste schoenen meegegeven met Henk Griffioen
Tweede zending mee met Jan Willem Verwaaijen op
17 februari ’23 naar de ‘Inloop’ voor dak- en thuislozen aan de Nieuwe Gracht in Utrecht
Een auto vol! De eerste schoenen hebben inmiddels al een nieuwe eigenaar

Wij hebben weer een prachtige opbrengst van uw schoenen (zo ‘goed als nieuw in de kast’ omdat ze te klein of te groot zijn, knellen of u draagt ze om een andere reden niet meer), kunnen overhandigen aan de dak- en thuislozen van de Tussenvoorziening in Utrecht en aan de dak- en thuislozen van de Inloop (Leger des Heils) aan de Nieuwe Gracht in Utrecht.

In 2020 is deze actie een groot succes geweest maar in 2023 is er twee keer zoveel gebracht! Daarom hebben wij twee instellingen die zich inzetten voor dak- en thuislozen schoenen geschonken.

10 Dozen schoenen hebben wij op 6 februari 2020 overhandigd aan de heer Henk Griffioen, vrijwilliger bij de dak- en thuislozen organisatie aan het Jansveld in Utrecht.

Maatschappelijke Uitverkoopactie! Dhr. H. Griffioen, vrijwilliger van Sleep Inn, het Snurkhuis in Utrecht ontvangt schoenen voor dak- en thuislozen.

Begin februari doneren wij maar liefst 10 dozen (sinaasappel-dozen) met ingenomen schoenen aan de heer Henk Griffioen, vrijwilliger bij Sleep Inn, Het Snurkhuis in Utrecht t.b.v. dak- en thuislozen. De schoenen komen daadwerkelijk terecht waar ze nodig zijn!

SECOND LIFE SHOES

Benieuwd naar wat Henk allemaal doet? Klik hier

Bedankt voor alle gedoneerde schoenen!