Wandelstokken

Mooie collectie Leki wandelstokken bij de wandelspecialist House of Outdoor & Optics

Leki wandelstokken:
Leki wandelstokken bestaan meestal uit drie inschuifbare delen waardoor de stokken gemakkelijk klein en op maat te maken zijn voor iedere gewenste lichaams lengte. Het zijn lichtgewicht wandelstokken.
Er zijn ook wandelstokken verkrijgbaar die in uw koffer passen. Deze hebben een “telescoop”systeem”. En gaan op lichaams lengte.

Ook bij de wandelstokken kunt u kiezen uit verschillende handvatten. Rubber, kunststof en kurk behoord tot de mogelijkheden. Ook kunt u kiezen voor een ergonomisch gevormd handvat van rubber of kurk die er voor zorgen dat de pols ontspannen blijft dit is bijzonder prettig in het gebruik (PA)!

Leki maakt gebruik van een veer systeem (Anti Shock) maar u kunt ook kiezen voor statische stokken. Op sommige stokken kunt u een foto toestel bevestigen nadat u het handvat er afgedraaid heeft. Zo gebruikt u de stok dus eenvoudig als statief!

In principe worden de meeste modellen per twee wandelstokken verkocht. Het is ook aan te bevelen om met twee stokken te lopen daar u anders gaat compenseren. Wilt u perse 1 stok kopen dan kan dat natuurlijk ook en delen we de prijs gewoon doormidden.

Van de Leki wandelstokken hebben we diverse modellen op voorraad.