Swarovski

logo-swarovski-optik

Kijk ook eens op onze website specifiek over Swarovski verrekijkers; www.swarovskiverrekijkers.com

Bekijk hier de uitgebreide geschiedenis en productieontwikkeling van Swarovski door Dr. G. van Ginkel.

Het gehele Swarovski assortiment van verrekijkers én telescopen vindt u bij House of Outdoor & Optics

Nieuw Swarovski ATX/STX/BTX objectiefmodule 115mm.
Nieuw in deze serie is de 115 mm. obectiefmodule! Nog meer minuscule details, meer zien, vogels nog makkelijker herkennen. Fantastische resultaten overdag maar ook bij dageraad en in de schemering.

Swarovski objective module 115mm. voor nog betere details


Swarovski NL PURE
Tijdens onze previewdagen hebben wij ons al verbaasd over de nieuwe Swarovski NL Pure. Wat een geweldige verrekijker. De limit was nog niet bereikt, Swarovski heeft ons versteld doen staan!!!
De Swarovski NL Pure, één met de natuur – u ervaart een geheel nieuwe dimensie aan observeren, dankzij de perfecte combinatie van een ongeëvenaard groot gezichtsveld met vrijwel onzichtbare randen en een baanbrekend design. Je voelt je één met het landschap wat je bekijkt.

De Swarovski NL PURE in 8×42, 10×42, 12×42, 8×32 en 10×32 bij House of Outdoor & OpticsDe Swarovski dG 8×25 is BINNEN! Het eerste optische precisie-instrument waarmee je je observaties kunt identificeren en vastleggen én met andere mensen kunt delen.
Met de digitale Guide leer je meer over de dieren die je spot. De vastgelegde observaties op je smartphone kan je automatisch identificeren met de Merlin Bird ID app of de dG Mammals app.

De 8x vergroting brengt je dichter bij de actie. Leg je belevenissen vast als foto’s of als video’s met de SWAROVSKI OPTIK dG app. Met de geïntegreerde wifi-hotspot kunnen diverse andere jouw observaties volgen via een livestream. Ook kan je belevenissen delen met vrienden op sociale netwerken.

De Swarovski dG 8×25
Swarovski dG observeren, documenteren, identificeren en delen

Een juweeltje, de Swarovski ST Vista 30×95.
De ST Vista maakt indruk met uitstekende optische kwaliteit op basis van het gevestigde STX-spotting scope-bereik.

Het is ook extreem eenvoudig en intuïtief in gebruik, zeer robuust, volledig weerbestendig en heeft een aantal innovatieve ontwerpkenmerken.
Op technisch vlak valt de ST Vista op dankzij zijn 30x vaste vergroting, 95 mm objectief opening en focusbereik van 30 meter tot oneindig.
De bediening is zeer flexibel omdat de ST Vista 360 ° horizontaal kan worden gedraaid en ± 45 ° verticaal kan worden gekanteld.

Voor prachtige vergezichten en permanente installatie in de buitenlucht, de Swarovski ST Vista bij House of Outdoor & Optics


Swarovski CL Companion 8×30 en 10×30
De Companion 8×30 en 10×30 in de kleuren antraciet en groen.
Het nieuwe aan deze verrekijker is het feit dat deze is uitgevoerd met een “optical box”. Dit houdt in, dat het volledige beeldveld beschikbaar blijft ongeacht de stand van de eyecup of gebruik van een bril.
Ten opzichte van zijn voorganger is dit model lichter van gewicht, heeft een breder beeldveld en een grotere ooglens. Kortom, dit model is op alle fronten ge-upgraded.
Ook nieuw is, dat Swarovski dit model nu uitvoert in drie verschillende tassen en draagriemen.
De standaard groene tas, een loden (wollen) tas en een lichtgewicht tas gemaakt van zeildoek, oftewel de Wild Nature, de Northern Lights of de Urban Jungle uitvoering.
Het montagemechanisme van de draagband op de verrekijker is uniek. U dient deze er wel bij te hebben als u een draagband aan de kijker wenst.

Swarovski telescoop, de SWAROVSKI BTX
SWAROVSKI OPTIK presenteert het allernieuwste op gebied van telescopen met een hoog kijkgenot.
Op basis van het ATX concept (één oculair passend op drie objectief modules) is er nu de BTX.
De eerste moderne dubbeltelescoop. De BTX-telescopen hebben een modulair, ergonomisch design waarmee je de wereld heel anders ziet. Door met twee ogen te kijken heb je een heel compleet beeld. Je hoeft nooit meer één oog dicht te knijpen of iets te missen. Dit comfortabele design is dé ideale telescoop om vogels te observeren of om geconcentreerd vogeltellingen uit te voeren. In combinatie met de 95mm. objectieflens geeft deze BTX een vergroting van maar liefst 35x. In combinatie met de 65mm. of 85mm. objectieflens geeft deze BTX telescoop combinatie een vergroting van 30x. Perfect om alles vlijmscherp te kunnen observeren.
Daarnaast is er een optionele teleconverter van 1.7x. Deze lens zet u tussen de oculairmodule en de objectiefmodule en de vergroting wordt dan 60x bij de 95mm. lens en 50x vergroting bij de 65mm. en 85mm. lens. Deze converter kunt u natuurlijk ook gebruiken op de ATX combinaties.

Swarovski EL Swarovision
Met de komst van de nieuwe Swarovski EL Swarovision is letterlijk een nieuwe kijkdimensie geboren, resulterend in een verrekijker met een beeldresolutie waarvan de randscherpte de centrumscherpte nagenoeg evenaart.
Dit heeft Swarovski bereikt door middel van een nieuwe slijptechniek, waarbij de lenzen van het objectief zijn geslepen volgens vlakbeeldtechniek, en door plaatsing van een uit drie lenzen bestaand stelsel tussen het oculair en het prisma in.
Ook is het objectief van de nieuwe EL Swarovision nu voorzien van een fluoriet lens, waardoor chromatische aberraties (kleurzwemen) tot het absolute uiterste is teruggedrongen.
Het gezichtsveld van de EL Swarovision is 3% groter (nu 133m haarscherp beeld) dan van de oude EL en ook het gewicht is met 5% gereduceerd (is nu 795 gram).
Swarovski start een geheel nieuwe productielijn op met gebruikmaking van nieuw gebouwde machines en computers teneinde seriematig de ongekend hoge standaards van de nieuwe Swarovision te kunnen verwezenlijken en waarborgen.

Bij House of Outdoor & Optics heeft u een ruime keuze aan Swarovski modellen, wij hebben ze allemaal !

Swarovski NL Pure serie:
De verrekijkers uit deze serie worden geleverd inclusief tas, draagriem, objectief- en oculairbeschermkappen. Als extra toebehoren is er voor de NL Pure een voorhoofdsteun te leveren.

Van de Swarovski NL Pure hebben wij de volgende verrekijkers in onze collectie: (Voor informatie en prijzen klik op: Swarovski NL Pure)
Swarovski NL Pure 8×42
Swarovski NL Pure 10×42
Swarovski NL Pure 12×42
Swarovski NL Pure 8×32 (in Groen en Oranje)
Swarovski NL Pure 10×32 (in Groen en Oranje)
FRP voorhoofdsteun NL Pure

Swarovski dG (digitale Guide)
De Swarovski dG 8×25 wordt geleverd in een mooie draagtas, met beschermdoppen.
Voor informatie en prijzen klik op: Swarovski dG

Swarovski EL Swarovision serie:
De verrekijkers uit deze serie worden geleverd inclusief Snap shot adapter, polyvalente tas, regenbeschermkapje, objectiefbeschermkapjes en ” lift strap” draagriem.

Van de Swarovski EL serie hebben wij de volgende verrekijkers in onze collectie: (Voor informatie en prijzen klik op: Swarovski EL)
Swarovski EL Swarovision 8.5×42 WB
Swarovski EL Swarovision 10×42 WB
Swarovski EL Swarovision 10×50 WB
Swarovski EL Swarovision 12×50 WB

Van de Swarovski EL Range Finder serie hebben wij de volgende verrekijkers in onze collectie: (Voor informatie en prijzen klik op: Swarovski EL Range Finder)
Swarovski EL Range Finder 8×42 TA groen, Nieuw model 2021
Swarovski EL Range Finder 10×42 TA groen, Nieuw model 2021

Swarovski SLC serie:
De verrekijkers uit deze serie worden geleverd inclusief
snap shot adapter, polyvalente tas, regen beschermkapje, objectief beschermkapjes en een “lift strap” draagriem.

Van de Swarovski SLC serie hebben wij de volgende verrekijkers in onze collectie: (Voor informatie en prijzen klik op: Swarovski SLC)

Swarovski SLC 8×56 WB
Swarovski SLC 10×56 WB
Swarovski SLC 15×56 WB

Swarovski Pocket CL serie:
inclusief tas en draagkoord.

Van de Swarovski CL Pocket serie hebben wij de volgende verrekijkers in onze collectie: (Voor informatie en prijzen klik op: Swarovski CL Pocket)
Swarovski CL pocket 8×25 in groen, zwart. Nieuw 2021, upgraded design
Swarovski CL pocket 10×25 in groen, zwart. Nieuw 2021, upgraded design

Swarovski CL Companion serie:
Inclusief tas (Wild Nature of Northern Light of Urban Jungle) , regen beschermkapje, objectief beschermkapjes en een “lift strap” draagriem.

Swarovski CL Companion Nomad serie:
Met leder bekleedt behuizing, lederen tas en lederen draagriem, regen beschermkapje, objectief beschermkapjes
geleverd in luxe kist

Van de Swarovski CL Companion serie hebben wij de volgende verrekijkers in onze collectie: (Voor informatie en prijzen klik op: Swarovski CL Companion)
Swarovski CL Compagnion 8×30 in groen of zwart
Swarovski CL Compagnion 10×30 in groen of zwart
Swarovski CL Compagnion Nomad 8×30 in leder
Swarovski CL Compagnion Nomad 10×30 in leder

Swarovski HABICHT serie:
De traditionele vorm van observatie. De Habicht-verrekijker is het klassieke optische systeem dat al generaties lang is uitgeprobeerd en getest.
Inclusief Tas, oculairdop, lederen draagriem

Van de Swarovski Habicht serie hebben wij de volgende verrekijkers in onze collectie: (Voor informatie en prijzen klik op: Swarovski Habicht)
Swarovski Habicht 7×42
Swarovski Habicht 7×42 GA
Swarovski Habicht 8×30 W
Swarovski Habicht 10×40 W GA
Swarovski Habicht 10×40 W

Swarovski Uitschuifbare Telescopen
Uitschuifbare telescopen van SWAROVSKI OPTIK presteren al tientallen jaren onder zware omstandigheden. Ze zijn eenvoudig in gebruik, lichtgewicht en kunnen gemakkelijk worden ingepakt vanwege hun beheersbare afmetingen.

Van de Swarovski Uitschuifbare serie hebben wij de volgende telescopen in onze collectie: (Voor informatie en prijzen klik op: Swarovski Uitschuifbare Telescopen)
Swarovski Telescoop CTS 85 excl. verwisselbaar oculair 20×60 of 25×50 W
Swarovski Telescoop CTC 30×75 incl. 30 W vast oculair

Swarovski TELESCOPEN ATS en STS serie:
Iedereen die vanaf het begin op zoek is naar apparatuur van bewezen kwaliteit zal blij zijn met de spotting scopes in het ATS / STS-assortiment. Ze bieden alle functies die u zou verwachten in een spotting scope, inclusief een beproefd, lichtgewicht ontwerp en perfecte optiek.

Van de Swarovski ATS/STS serie hebben wij de volgende telescopen in onze collectie: (Voor informatie en prijzen klik op: Swarovski Telescopen ATS/STS)
Swarovski telescoop ATS/STS 65 HD
Swarovski telescoop ATS/STS 80 HD
Swarovski oculair 20×60
Swarovski oculair 25×50 W

Swarovski TELESCOPEN  ATX en STX serie:
Het nieuwe modulaire ontwerp biedt meer dan voorheen ongekende flexibiliteit en u bent vrij om de perfecte oplossing te kiezen, afhankelijk van de situatie. Perfect ontworpen tot in het kleinste detail, u bent uitgerust voor elke situatie.

Van de Swarovski ATX/STX serie hebben wij de volgende telescopen in onze collectie: (Voor informatie en prijzen klik op:Swarovski Telescoop ATX/STX)
Swarovski telescoop ATX objectief module met oculair module 25-60×65
Swarovski telescoop ATX objectief module met oculair module 25-60×85
Swarovski telescoop ATX objectief module met oculair module 30-70×95
Swarovski telescoop STX objectief module met oculair module 25-60×65
Swarovski telescoop STX objectief module met oculair module 25-60×85
Swarovski telescoop STX objectief module met oculair module 30-70×95
Swarovski telescoop STX objectief module met oculair module 30-70×115

Van de Swarovski ATX/STX losse modulen hebben wij de volgende telescopen in onze collectie: (Voor informatie en prijzen klik op: Swarovski Telescoop ATX/STX Modulen)
Swarovski telescoop ATX objectief module 65mm
Swarovski telescoop ATX objectief module 85mm
Swarovski telescoop ATX objectief module 95mm
Swarovski telescoop ATX objectief module 115mm
Swarovski telescoop ATX objectief module
Swarovski telescoop STX objectief module
Swarovski telescoop ATX Soc stay on case voor objectief module 65/85/95
Swarovski telescoop ATX Soc stay on case voor oculair 65/85/95

Swarovski TELESCOPEN  BTX serie:
De BTX oculair module combineert de visuele kracht van beide ogen met een revolutionaire kijkervaring. Cruciale subtiliteiten zijn te zien met de kristalheldere optiek, waarbij elk detail nu volledig te zien is. Een voorhoofdsteun en schuin zicht garanderen urenlang comfortabel kijken. De voordelen van een verrekijker en telescopen zijn gecombineerd in de BTX oculair module. Het presenteert levendige, levensechte beelden en biedt het comfort dat nodig is voor langdurige observatie. De BTX-oculairmodule is compatibel met alle objectieflenzen in het SWAROVSKI OPTIK ATX / STX-assortiment.

Van de Swarovski BTX telescopen hebben wij de volgende telescopen in onze collectie: (Voor informatie en prijzen klik op: Swarovski Telescoop BTX)
Swarovski telescoop BTX 30-65
Swarovski telescoop BTX 30-85
Swarovski telescoop BTX 30-95
Swarovski telescoop BTX 30-115
Swarovski telescoop BTX oculair module
Swarovski telescoop BTX ME 1,7 extender
Swarovski telescoop BTX Soc on case voor BTX oculair module


Swarovski TELESCOPEN hebben wij ATX Interieur en de ST Vista
Dompel jezelf onder in het moment en geniet van adembenemende vergezichten vanuit je kamer. De uitstekende optiek van het ATX-interieur geeft u een uniek beeld van de buitenwereld. Ontdek nieuwe perspectieven. Het ATX-interieur vormt een perfecte aanvulling op elk stijlvol interieur. De elegante terra-afwerking en het sierlijk vervaardigde houten statief zijn een lust voor het oog.

De ST Vista maakt indruk met een uitstekende optische kwaliteit op basis van het vastgestelde STX-bereik voor spotting scope. Het is ook extreem eenvoudig en intuïtief in gebruik, zeer robuust, volledig weerbestendig en beschikt over een aantal innovatieve ontwerpkenmerken. Op technisch vlak valt de ST Vista op dankzij zijn 30x vaste vergroting, 95 mm objectieflensopening en focusbereik van 30 meter tot oneindig. De bediening is zeer flexibel, omdat de ST Vista 360 ° horizontaal kan worden gedraaid en ± 45 ° verticaal kan worden gekanteld. Inclusief aluminium doos (transportdoos), CS-reinigingsset, speciaal gevormde schroevendraaierbit, schroevendraaierbit, kaaskopschroeven M10x40 met veerring.

Van Swarovski hebben wij de ATX Interieur en ST Vista in onze collectie: (Voor informatie en prijzen klik op: Swarovski Telescopen ATX Interieur & ST Vista)
Swarovski ATX Interieur
Swarovski ST Vista

Swarovski statieven en accessoires
Van Swarovski hebben wij de volgende statieven en accessoires in onze collectie: (Voor informatie en prijzen klik op: Swarovski Statieven & Accessoires)
Swarovski CCT compact Swarovski PCT professionele carbonstatief
Swarovski PTH schommelkop
Swarovski DH101 statiefkop
Swarovski CTH statiefkop

Swarovski  Verrekijker Accessoires
Van Swarovski hebben wij de volgende verrekijker accessoires in onze collectie: (Voor informatie en prijzen klik op: Swarovski Verrekijker Accessoires)
Swarovski CCSP draagriem voor EL rangeSwarovski LCSP draagriem voor EL range
Swarovski BGP bino guard voor EL rangeSwarovski BG bino guard voor EL/SLC rangeSwarovski CCS comfort draagriem voor EL/SLC range
Swarovski LCS lift draagriem voor EL/SLC range
Swarovski FSSP drijf draagriem voor EL/SLC rangeSwarovski BSP comfort harnas voor EL/SLC range

Van Swarovski hebben wij de volgende verrekijker accessoires in onze collectie: (Voor informatie en prijzen klik op: Swarovski Verrekijker Accessoires)
Swarovski FBP-M tas voor EL32/SLC42 range
Swarovski FBP-L-XL tas voor EL42/EL50/SLC56 range
Swarovski WES oogschelp voor EL42/SLC42 range
Swarovski UTAS statiefadapter voor EL42/SLC42 range
Swarovski TAS-SLC statiefadapter voor SLC range

Van Swarovski hebben wij de volgende telescoop accessoires in onze collectie: (Voor informatie en prijzen klik op: Swarovski Telescoop Accessoires)
Swarovski BR balance rail voor BTX/ATX/STX/ATS/STS/ATM/STM
Swarovski WE oogschelp voor 25x50W/20×60 ATS/STS/ATM/STM
Swarovski SSC-65 beschermdop voor ATS/STS/STM
Swarovski SSC-80 beschermdop voor ATS/STS/STM
Swarovski TS boomschroef
Swarovski CS reinigingsset enkel verpakking

Van Swarovski hebben wij de volgende universele digiscoping accessoires in onze collectie : (Voor informatie en prijzen klik op: Swarovski Universele Digiscoping Accessoires)
Swarovski VPA universele phone adapter, zonder AR ring
Swarovski AR-B adapterring voor BTX
Swarovski AR-S adapterring voor ATX/STX
Swarovski AR-S adapterring voor ATS/STS/ATM/STM

Van Swarovski hebben wij de volgende iPhone digiscoping accessoires in onze collectie: (Voor informatie en prijzen klik op: Swarovski iPhone Digiscoping Accessoires)
Swarovski PA-I8 zonder adapterring, voor iPhone 8
Swarovski PA-I8 zonder adapterring, voor iPhone 6/6s
Swarovski adapterring voor CL companion
Swarovski adapterring voor BTX/EL32/SLC42
Swarovski adapterring voor EL 42/50 range
Swarovski adapterring voor SLC56
Swarovski adapterring voor ATX/STX
Swarovski adapterring voor ATS/STS/ATM/STM

Van Swarovski hebben wij de volgende digiscoping APO accessoires in onze collectie: (Voor informatie en prijzen klik op: Swarovski Digiscoping APO Adapters)
Swarovski TLS APO 23mm voor ATX/ATS/STS/ATM/STM
Swarovski TLS APO 30mm voor ATX/ATS/STS/ATM/STM
Swarovski TLS APO 43mm voor ATX/ATS/STS/ATM/STM
Swarovski T2 adapterring voor Nikon/Canon/Sony
Swarovski E-mount voor Sony

Swarovski Vista telescoop bij House of Outdoor & Optics

Heeft u een wat oudere Swarovski verrekijker of telescoop en wilt u graag één van de nieuwe generatie…..dan is onze ‘Swarovski omruilservice’ wellicht een uitstekende keuze voor u.