Workshop Digiscoping

Fotograferen met een digitale camera of smartphone door een telescoop!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Swarovski-APO-1.jpg

De prachtige beelden vastleggen, welke u observeert door uw telescoop?
Wat is daarvoor nodig en wat is mogelijk of onmogelijk. Welke keuze qua aanschaf moet u maken om tot een goed resultaat te komen.
Bent u nieuwsgierig of bent u reeds in het bezit van een telescoop en wilt u meer dan alleen observeren?
Een basis workshop digiscoping is dan echt iets voor u.

Tijdens deze workshop Digiscoping van House of Outdoor & Optics leggen wij de techniek uit en geven u tips en tricks. Wij hebben telescopen en adapters op voorraad. Bent u reeds in het bezit van een telescoop neemt u deze dan mee.

Het programma van de workshop digiscoping bestaat uit een stukje theorie en uitleg over digiscoping en de daarbij behorende apparatuur ondersteund door een PowerPoint presentatie. Daarna gebruiken we met elkaar een eenvoudige lunch om vervolgens in praktijk de opgedane kennis uit te oefenen.

Dit gaan we met elkaar doen in het mooie park van ‘Buitenplaats Doornburgh’, 100 meter lopen vanaf onze winkel. Na de praktijkoefening gaan wij met elkaar terug naar de winkel voor de evaluatie en afsluiting van de workshop.
De aanvang van de workshop is om 10.30 en eindigt 15.00 uur.

De workshop wordt gegeven door Rob Kempers, fotograaf en Optic Specialist bij House of Outdoor & Optics. De deelname is kleinschalig om u voldoende aandacht te kunnen geven, maximaal 8 personen.

De kosten van de workshop bedragen € 50,00, inclusief lunch. Mocht u na de workshop binnen een maand besluiten tot aanschaf van een telescoop en toebehoren vanaf € 1.000,00 dan ontvangt u de kosten van de workshop retour.

Tot nader orde komen de workshops digiscoping te vervallen i.v.m. het beleid van de regering en RIVM m.b.t. de Corona-crisis.

Mocht u interesse hebben om op de hoogte te blijven, zodra wij weer data kunnen vaststellen voor deze workshop vul dan het contact formulier in o.v.v. workshop digiscoping en/of hou de website in de gaten!

Aanmelden Digiscoping Workshop

Workshop Digiscoping bij House of Outdoor & Optics