OOfos recovery slippers


OOfos recovery slippers, heerlijk om na het wandelen sneller te herstellen. Het meest comfortabele after-walking schoeisel voor dames en heren.

Het materiaal waaruit de OOfos slippers bestaat is OOfoam. Dit unieke materiaal helpt het herstelproces na een lange wandeling te versnellen.
Het absorbeert 37% meer impact dan andere materialen.
Het unieke OOfoam materiaal buigt met de voet en het oppervlak waarop je loopt mee. Hierdoor vermindert de druk op enkels, knieën en onderrug.

OOfos vermindert klachten bij hielspoor!
Heeft u last van hielpijn? Dan kan de kans aanwezig zijn dat je last hebt van Fasciitis Plantaris of te wel peesplaatontsteking. Dit is de medische term voor een veel voorkomende aandoening die een scherpe pijn in de hiel en de onderkant van de voet veroorzaakt. Patiënten melden dat de pijn meestal het zwaarste is in de ochtend en kan in één of beide voeten voorkomen. Door de maximale absorptie en demping welke de OOfos slippers bieden, wordt verlichting van de pijn ervaren bij het dragen hiervan.

Wij hebben ze uitgetest en zijn helemaal enthousiast! Ook na een lange drukke dag werken in de winkel is het heerlijk om een paar OOfos slippers aan te trekken. Ervaar het ook zelf!

FEEL THE OO!

OOfos Recovery slippers in de Prettig Lopen Winkel