Corona-beleid

Ook in onze winkel hanteren wij deze maatregel!
In de winkel personen boven de 13 jaar mondkapje verplicht.
Wij werken met extra voorzorgsmaatregelen voor uw veiligheid en de onze.
N.B. deze foto is gemaakt vóór de mondkapjes plicht in openbare ruimtes.Wij nemen uiteraard extra maatregelen i.v.m. het corona-beleid, zoals het extra schoonmaken van pinautomaat, deurklinken, toonbank etc. etc.

M.b.t. het passen van schoenen, sandalen en laarzen;
Wij houden gepaste afstand. Wij dragen mondkapjes en hebben schermen hangen op de plaatsen waarop wij schoenen aanmeten. Na elke klant wassen wij onze handen. Wij hebben deze hygiëne maatregel omtrent het handen wassen altijd al toegepast voor ons maar ook voor uw gezondheid.

Wij houden ons aan de hygiëne-adviezen, van onze klanten verwachten wij ook dat zij hun verantwoordelijkheid hierin nemen. Draag een mondkapje, desinfecteer uw handen bij binnenkomst en hou de gepaste afstand aan. Voelt u zich niet optimaal, neem geen risico en blijf dan thuis.

M.b.t. de verrekijkers en telescopen;
Ook hier is extra hygiëne op zijn plaats. Wij zullen alle verrekijkers en telescopen na het kijken en vergelijken reinigen. Wij hebben ruime zitplaatsen in de verrekijker hoek en daardoor kunt u rustig op verantwoorde afstand alle informatie krijgen van ons die u wenst en behoort te krijgen.

Wij schudden uiteraard geen handen en houden gepaste afstand.