Comfortschoenen

dames-schoenen-najaar-2016In onze Prettig Lopen Winkel vindt u een mooie collectie comfortschoenen. De nieuwe najaarscollectie 2016 is binnen van de merken Durea, Solidus, Wolky, Mephisto, Xsenxible, Think, Xelero en Finn Comfort. Diverse breedtematen en uitneembare binnenzool. Zeer geschikte schoenen voor steunzolen. Schoenen voor brede voeten zijn volop aanwezig.

 

Uiteraard hebben wij ook schoenen voor smalle voeten.

De schoen die bij u past!

 

Comfortschoenen zijn al lang niet meer ‘oubollig’ en we willen toch allemaal prettig lopen?

 

Naast onze uitgebreide collectie wandelschoenen kregen wij steeds meer vraag naar “soepelere comfort schoenen”. Wij hebben daarom ook voor het lichtere, comfortabele loopwerk comfort schoenen in ons assortiment opgenomen. Comfortschoenen zijn veel lichter in gewicht dan wandelschoenen en zeker geen schoenen voor het zwaardere wandelwerk. Een heerlijke schoen om dagelijks goed op te lopen.
Wij hebben gekozen voor comfort schoenen van de merken Durea, Wolky, Mephisto, Solidus, Finn Comfort, Think, Xelero en Xsensible.

 

In ons schoenen assortiment hebben wij al jaren goede ervaring met de comfortabele wandelschoenen van Meindl, Lowa en Hanwag. Deze schoenen zijn speciaal voor mensen met brede voeten en probleemvoeten zoals bijvoorbeeld Hallux Valgus (scheefstand van de grote teen waardoor een pijnlijke bobbel ontstaat).

 

Comfortschoenen-1

 

 

 

 

 

 

Najaar 2016 ds.

 

 

 

 

 

 

Beter Lopen begint in ‘De Prettig Lopen Winkel’ ………House of Outdoor & Optics.

Wij hebben een zeer uitgebreide, wisselende collectie met comfort schoenen voor dames en heren.

Schoenen van hoogwaardige kwaliteit die door vele eigenschappen tal van mogelijkheden bieden. Uitneembare inlegzool, verschillende wijdtematen, schokabsorberend (denk aan hielspoor), hoogwaardige lederkwaliteit, smalle hielpartij (geknepen hiel) en nog veel meer goede eigenschappen.

 

We hebben een mooie collectie comfortschoenen van de merken Durea, Solidus, Xsensible, Mephisto, Finn Comfort, Think, Xelero en Wolky. Wij zijn er zeer enthousiast over!

 

Comfortschoenen VJ2016-2